söndag, mars 21, 2010

Varje kväll mellan 22-24


Då är jag vaken och tränar karate, huvudståendes. Mamma brukar ställa sig på huk på yogamattan när jag tränar. Fast nu ligger hon i sängen. Vi var på Ikea idag och jag fick den här fina lampan. Vi ska ha den när vi ska ammma på natten. Leos mamma säger att den är bra för då slipper man tända de stora lamporna. Pappa har tittat på sport idag, bandy heter det, hemma i soffan. Pappas lag vann. Vi hade familjesöndag. Mamma och jag monterade mitt skötbord. Sen pratade mamma med sin kompis i Michigan. Hon har en hund som heter Bea Bea. Ikväll har vi ätit våfflor för morfar sa att det ska man göra idag, för det är Våffeldagen. Och jag gillar det. Nu ska vi visst sova verkar det som.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Våffeldagen? funny. I like the blue lamp. You will see blue. think "blue" or "bleue, blaugh, blow, blue. bleue, blaugh, blow, blew, bleue?" just in the way of your mama.

Anonym sa...

Najs! "Undelatmetoden" fungerade faktiskt bra på Leo, hoppas det fungerar på pirater också. Jag ska till Ikea imorgon och bunkra bebissaker! Längtar efter min lilla karatekickare också, hela magen övas det i, fast mest uppåt och rakt nedåt... kramar Carina