måndag, februari 22, 2010

Det är nu det händer


Det är den här veckan som renoveringen av lägenheten ska vara klar, den här veckan som hantverkare meddelar att de är upptagna med annat, samma vecka som mamma jobbar sin sista vecka, ska överlämna allt på rekordtid och gå på hej-då-middag. Det är i helgen mamma lämnar sin egen lägenhet och samma helg som hon flyttar ihop med pappa som hon känt i drygt ett år. Mor- och farföräldrar ställer upp och hjälper till och det är den här helgen som de träffar varandra för första gången. Och om bara tre veckor jag ska komma ut. Det är tillräckligt för få vilka icke-gravida hormoner som helst att svänga. Men nu har ju mamma hormoner påverkade av graviditet och de är inte som vanliga hormoner. Den som inte varit gravid vet inget om dessa hormoner. Och den som väntar sig en vecka av vacker dans på rosor och glada miner bör tänka om. Mammas förväntningar på den här veckan är att den ska ta slut utan att någon kommer till skada och glida över i en ny vecka - inget mer. Den här veckan är det bra med mammas köttfärssås, promenader, sömn och fokus på det inre.

2 kommentarer:

Farmor sa...

Hej, läste detta, har ni lite panik inför flytten och att det ska bli klart?? Det kommer att bli så fint för er, har ju varit och tittat. Skönt att få vara ledig lite och bo in er innan du lilla pirat kommer, vi ses på söndag om inte annat. Ta hand om er och ha det bra. Förra kommentaren jag skrev kom tyvärr inte fram.

Farmor

Anonym sa...

Det kommer gå superbra! Vi fylttade ihop när Leo var 4 månader o började renovera lägenheten då. När alla kartonger var på plats, köket rivet hade Leo o jag 1 kvm yta i vardagsrummet att vara på. I köket fanns en spis o en kyl, resten var bara damm o kablar o röra. Men, det gick bra! (fast huset vi köpte till slut var färdigrenoverat)

kram Carina